Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Achillea

Duizendblad Cloth of Gold - Achillea

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Achillea filipendulina

Duizendblad Cloth of Gold - Achillea is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Duizendblad Cloth of Gold - Achillea kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Duizendblad Cloth of Gold - Achillea kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Duizendblad Cloth of Gold - Achillea voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Duizendblad Cloth of Gold  is een prachtige plant met gele schermbloemen. Duizendblad is een zeer onderhoudsvriendelijke plant, die rijkelijk bloeit in de volle zon. Het is daarom ook een uitstekende plant voor de rotstuin. Daarnaast levert Achillea mooie snijbloemen. U kunt de bloemschermen ook laten drogen aan de plant. Dan behoudt de plant haar sierwaarde tijdens de wintermaanden.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 
Toon alle Achillea
Specificaties
sku A-0100-10020-B
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planthoogte 60 cm en groter  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Potmaat P9  
Produkt Vaste planten Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Kleur Geel  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Achillea filipendulina