Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Kruiden Planten

Bonenkruid

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Satureja montana

Bonenkruid is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bonenkruid kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bonenkruid kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bonenkruid voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
De blaadjes oogsten voordat het zaad gaat zetten. Bloeiend kruid niet te diep afsnijden, zodat de plant doorgroeit en er later nogmaals kan worden geoogst. De blaadjes hebben een naar peper neigende smaak, geuren aromatisch en maken zwaar voedsel beter verteerbaar. Lekker bij o.a. vlees, vis, en aardappel- en bonengerechten. Bloei is met fraaie helder blauwe bloemetjes.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 
Toon alle Kruiden Planten
Specificaties
sku A-1900-11005
Levertijd 4D
Produkt Moestuin Vaste planten Bijen-Vlinders   Geurend   Bodembedekkers   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Kleur Paars   Roze  
Planttype Kruiden Groentenzaden Groenten
Bloeimaand mei   juni   juli  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Satureja montana