Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bloemenweide zaden
-38%

Tübinger mengsel voor bijen EKO / 500m²

Nu met 38% korting

€39,99 €24,99

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 70000
Latijnse naam inapplicable
Biologisch geteelde zaden. Het bekende eenjarige Tübingermengsel in BIO-zaad, is een beproefd bijen- en vlindermengsel en geschikt voor uw tuin of bijv. uw akkerrand. De zaden vermengen met droog zand voor een gelijkmatige en dunne uitzaai. Na de uitzaai licht doorharken. Zorg dat alle plantjes de ruimte krijgen, óók de kleintjes. Geschikt voor groepen, borders en perken. 350gr. Tubinger mengsel voor 500m2.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tübinger mengsel voor bijen EKO / 500m² is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tübinger mengsel voor bijen EKO / 500m² kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tübinger mengsel voor bijen EKO / 500m² kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tübinger mengsel voor bijen EKO / 500m² voor slechts € 24,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Bloemenweide zaden
Specificaties
sku 350GRAM-SL6450
Levertijd 1D
Produkt Biologische-Ecologische zaden zaden   Bijen-Vlinders  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand april   mei   juni  
Standplaats volle zon  
Planttype Bloemzaden
Kleur Gemengd  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 70000
Latijnse naam inapplicable