Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Strooikokers

Strooikoker Weidebloemen zaadmengsel BIJEN - Maxi Pack Sluis Garden

€9,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 5000
Latijnse naam Borago, Anethum, Brassica, Calendula, Malva

Strooikoker Weidebloemen zaadmengsel BIJEN - Maxi Pack Sluis Garden is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Strooikoker Weidebloemen zaadmengsel BIJEN - Maxi Pack Sluis Garden kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Strooikoker Weidebloemen zaadmengsel BIJEN - Maxi Pack Sluis Garden kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Strooikoker Weidebloemen zaadmengsel BIJEN - Maxi Pack Sluis Garden voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Bijen zijn dol op bloemen. Creëer een bijenparadijs in je tuin met de strooikoker Weidebloemen zaadmengsel Bijen. Bijen zijn nuttige beestjes en worden met uitsterven bedreigd. Met veel bloemen in de tuin help je de bijen en geniet je zelf van een vrolijke bloemenzee.

Met Strooikoker Weidebloemen zaadmengsel Bijen maak je je tuin aantrekkelijk voor bijen. Bijen komen graag in een tuin waar veel bloemen te vinden zijn. Bloeiende planten en bloemen zorgen voor voldoende voedsel voor bijen. Bijen zijn dan ook dol op de weidebloemen die in deze mix te vinden zijn, zoals Calendula, Malva, Borago, Anethum, Brassica rapa oleifara, Nigella, Coriandrum en meer. Geplant op een mooi plaatsje in de volle zon tover je je tuin om tot een mooi bijenparadijs.

De Strooikoker Weidebloemen zaadmengsel Bijen bevat ongeveer 100 gram aan zaden, waarmee je zo n 100 m2 bloementuin kunt creëren. Ideaal voor scholen, verenigingen en liefhebbers van bijen in de tuin.

Inhoud: 100 gram
Toon alle Strooikokers
Specificaties
sku SL7325
Levertijd 1D
Planttype Bloemen
Produkt zaden Geschenken Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand maart   april   mei  
Kleur Geel   Gemengd   Paars   Rood   Roze   Wit  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 5000
Latijnse naam Borago, Anethum, Brassica, Calendula, Malva