Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Ranonkels

Ranonkel Pastel Mix

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Ranunculus Asiaticus

Ranonkel Pastel Mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Ranonkel Pastel Mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Ranonkel Pastel Mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Ranonkel Pastel Mix voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Ranunculus Pastel Mix - Ranonkel. Ranonkelbloemen zijn zeer mooi en voegen een vleugje romantiek toe in de tuin. Hoewel de bloemen er delicaat uitzien, zijn ranonkels sterke vaste planten die weinig verzorging nodig hebben om te schitteren.
Toon alle Ranonkels
Specificaties
sku 738-J-114695
Levertijd 2D
Kleur Gemengd   Roze   Wit  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   september   oktober   november   december  
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Planttype Ranonkels
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Ranunculus Asiaticus