Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Anemoon bollen

Anemoon Blanda Blue Shade

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Anemone Blanda
Anemoon blanda Blue Shade, ook wel Blauwe anemoontjes, Oosterse anemoon of bosanemoon genoemd. Het eerste jaar na planten bloeit ze in april, maar als ze eenmaal verwilderd is, bloeit ze aanzienlijk vroeger. En verwilderen en uitzaaien doet ze als de beste. Haar blije bloemetjes in verschillende lila blauw tinten vormen een vrolijk tapijtje in het vroege voorjaar.

Anemoon blanda Blue Shade wordt ongeveer 10 tot 15 cm hoog. Anemoon blanda Blue Shade bloeit in de periode maart-april met blauwe bloemen. Anemoon blanda Blue Shade staat graag tijdens de bloei op een zonnige plek in de border. Anemoon blanda Blue Shade leent zich uitstekend als verwilderingsbol onder heesters, maar ook bijvoorbeeld aan de voet van een beukenhaag.

Bloemen van februari tot mei
" Geschikt voor rotstuinen
" Winterhard
" Vermeerdert zich
" Prefereert goed doorlatende grond en een zonnige plaats
" Volgroeide hoogte 10 - 15 cm"
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Anemoon Blanda Blue Shade is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Anemoon Blanda Blue Shade kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Anemoon Blanda Blue Shade kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Anemoon Blanda Blue Shade voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Anemoon bollen
Specificaties
sku 705-F-97181
Levertijd 2D
Bloeimaand februari   maart   april   mei  
Produkt bloembollen   Bijen-Vlinders   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planttype Anemoon
Planthoogte 10 - 40 cm  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Blauw  
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Anemone Blanda