Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Anemoon bollen
-17%

Anemoon Blanda Mix

€4,99

Normale prijs: €5,99

Je bespaart 17%

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Anemone Blanda

Anemoon Blanda Mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Anemoon Blanda Mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Anemoon Blanda Mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Anemoon Blanda Mix voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Anemoon blanda Mix, ook wel gemengde bosanemonen genoemd. Deze mix is helaas niet zo makkelijk als de gewone blanda. Verwilderen doet ze minder snel door minder zaadverlies. Maar ze is wel adembenemend mooi met haar grote margriet-achtige bloemen op dunne steeltjes. Anemoon blanda Mix wordt ongeveer 10 tot 15 cm hoog. Anemoon blanda Mix bloeit in de periode maart-april met witte, blauw/paars en roze bloemen. Anemoon blanda Mix staat graag tijdens de bloei op een zonnige plek in de border.

Bloemen van februari tot mei
" Geschikt voor rotstuinen
" Winterhard
" Vermeerdert zich
" Prefereert goed doorlatende grond en een zonnige plaats
" Volgroeide hoogte 10 - 15 cm"
Toon alle Anemoon bollen
Specificaties
sku 703-F-97182
Levertijd 2D
Bloeimaand februari   maart   april   mei  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Plantmaand juli   augustus   september   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Anemoon
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Voorjaarsbloeiers
Kleur Gemengd   Paars   Roze  
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Anemone Blanda