Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Montbretia bollen

Crocosmia Lucifer - Montbretia (Potplant)

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Crocosmia Lucifer

Crocosmia Lucifer - Montbretia (Potplant) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Crocosmia Lucifer - Montbretia (Potplant) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Crocosmia Lucifer - Montbretia (Potplant) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Crocosmia Lucifer - Montbretia (Potplant) voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Crocosmia is een schitterende zomerbloeier die de nodige fleur en kleur toevoegt aan de tuin, op het moment dat andere planten langzaam hun glorie beginnen te verliezen. Crocosmia, ook bekend onder de naam Montbretia, is inheems in Zuid-Afrika. Plant de bollen in de tuin of in potten, in humusrijke, waterdoorlatende grond, in de volle zon.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 
Toon alle Montbretia bollen
Specificaties
sku A-0300-10290-B
Levertijd 4D
Bloeimaand juli   augustus   september  
Plantmaand maart   april   juni   juli   augustus   september   oktober  
Produkt bloembollen Vaste planten Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Standplaats volle zon  
Planthoogte 60 cm en groter  
Kleur Rood  
Potmaat P9  
Planttype Crocosmia-Montbretia
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Crocosmia Lucifer