Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Krokusbollen

Krokus Pickwick

€4,99 (Incl BTW €0,41)
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 12
Latijnse naam Crocus Vernus

Krokus Pickwick is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Krokus Pickwick kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Krokus Pickwick kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Krokus Pickwick voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Specificaties
sku 400-F-97252
Levertijd 2D
Plantmaand september   oktober   november   december  
Kleur Paars   Wit  
Planthoogte 0 - 10 cm  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand februari   maart  
Aantal per verpakking 12
Latijnse naam Crocus Vernus