Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Kniphofia

Kniphofia Royal Castle - Fakkellelie

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Kniphofia

Kniphofia Royal Castle - Fakkellelie is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Kniphofia Royal Castle - Fakkellelie kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Kniphofia Royal Castle - Fakkellelie kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Kniphofia Royal Castle - Fakkellelie voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een hoge vaste plant, die ook bekend staat als de Fakkellelie, heeft dikke bladeren met diepe lengtegroeven. Draagt dikke aren met buisvormige rode bloemen die naar oranje-geel verbloeien. Heel mooi in groepen, maar ook als solitaire plant de moeite waard. Zaaien in de volle grond op een zaaibedje, na voldoende groei verspenen en uitplanten. Ze bloeien het volgende jaar. Ook in pot prachtig op terras of balkon.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 
Toon alle Kniphofia
Specificaties
sku A-1100-10593-B
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planttype Kniphofia Vaste planten-tuinklaar
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Bloeimaand juli   augustus   september  
Kleur Gemengd   Oranje  
Planthoogte
Standplaats half schaduw   volle zon  
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Kniphofia