Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Keizerskroon plant
Uitverkocht

Fritillaria Imperialis Aurora

€5,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Fritillaria
Uitverkocht
De Keizerskroon behoort tot de Fritillaria familie. Het zijn unieke en opvallende bloembollen met bijzondere klokvormige bloemen. Keizerskroon Imperialis Aurora heeft prachtige oranje gekleurde bloemen. Keizerskroon soorten combineren mooi met tulpen. Combineer ze met tulpen in dezelfde kleur, een combinatie van kleuren of contrasterende kleuren, bijvoorbeeld: tulp Prinses Irene, Roodkapje, Apeldoorn, Negrita, Crispa en Parrot tulpen, zoals Blue Parrot. Tip: De Keizerskroon is ook een prachtige kuipplant!

Dit is de meest majestueuze bloem, die u in uw lentetuin kunt zetten. De sterke geur van de wortels zal ongedierte (mollen en woelmuizen) verjagen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Fritillaria Imperialis Aurora is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Fritillaria Imperialis Aurora kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Fritillaria Imperialis Aurora kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Fritillaria Imperialis Aurora voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Keizerskroon plant
Specificaties
sku 233-F-97195
Levertijd 2D
Plantmaand september   oktober   november   december  
Produkt bloembollen   Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand april   mei  
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Planthoogte
Planttype Keizerskroon
Kleur Oranje  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Fritillaria