Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Iris bollen
Uitverkocht

Iris Reticulata

€3,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Iris Reticulata

Iris Reticulata is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Iris Reticulata kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Iris Reticulata kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Iris Reticulata voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Iris Reticulata bloembollen hebben donkerblauw/paarse bloemen met een geel gestreepte lip . Een prachtig- en sterk bolletje om te naturaliseren in de tuin. Combineer met narcissen voor een echte wow factor . Iris Reticulata is ook erg geschikt om in potten op te kweken.
Toon alle Iris bollen
Specificaties
sku 456-J-310360
Levertijd 2D
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Plantmaand september   oktober   november   december  
Bloeimaand maart   april  
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Planttype Iris
Kleur Blauw   Geel  
Planthoogte 0 - 10 cm  
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Iris Reticulata