Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Hyacinten bollen
Uitverkocht

Hyacinten Fantasie Mix - Hyacinthus

€9,99

Normale prijs: €14,99

Je bespaart 33%

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Hyacinthus

Hyacinten Fantasie Mix - Hyacinthus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Hyacinten Fantasie Mix - Hyacinthus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Hyacinten Fantasie Mix - Hyacinthus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Hyacinten Fantasie Mix - Hyacinthus voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Onze heerlijk geurende en kleurrijke Hyacinten Fantasie Mix ogen bijzonder vrolijk in de lentetuin. En niet alleen in uw tuin, deze hyacinten zijn uitstekende potplanten en kunnen ook binnen gekweekt worden. Hyacinthen zijn de meest populaire voorjaarsbloeiers. Niet in de laatste plaats, omdat ze gedurende de donkere dagen schitterend uw huis kunnen kleuren. Wij verkopen alleen de grootste bolmaten, waardoor de hyacinthen goed geschikt zijn voor het prepareren in uw huis!
Toon alle Hyacinten bollen
Specificaties
sku 010-S-0020
Levertijd 2D
Kleur Blauw   Gemengd   Paars   Roze   Wit  
Produkt Aanbiedingen bloembollen Geurend   Snijbloemen   Winterbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand januari   september   oktober   november   december  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Planttype Hyacinthen Hyacinthen
Bloeimaand maart   april  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Hyacinthus