Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Grondbewerking

Roestvrijstalen Damesspade - Burgon en Ball

€52,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1

Roestvrijstalen Damesspade - Burgon en Ball is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Roestvrijstalen Damesspade - Burgon en Ball kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Roestvrijstalen Damesspade - Burgon en Ball kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Roestvrijstalen Damesspade - Burgon en Ball voor slechts € 52,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Kleine spade, ideaal voor dames. Het blad van de damesspade is korter en iets smaller dan de gewone spade en daardoor lichter.
Het gaat er om dat uw kracht via het gereedschap optimaal op de te bewerken grond wordt overgebracht. Dit kan losse zandgrond zijn, maar ook taai veen of zware en harde klei.
 
 
Productinformatie:
 
Materiaal: RVS met FSC houten steel
" Steps voorkomt zere voeten
" Blad breedte: 14 cm 
" Blad lengte: 23 cm
" Totale lengte: 93 cm
"
Toon alle Grondbewerking
Specificaties
sku LX-54040
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken gereedschap
Aantal per verpakking 1