Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Grondbewerking

Roestvrijstalen Bladharkje met extra lange steel - Burgon en Ball

€25,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1

Roestvrijstalen Bladharkje met extra lange steel - Burgon en Ball is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Roestvrijstalen Bladharkje met extra lange steel - Burgon en Ball kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Roestvrijstalen Bladharkje met extra lange steel - Burgon en Ball kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Roestvrijstalen Bladharkje met extra lange steel - Burgon en Ball voor slechts € 25,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
 Handmodel bladhark met verenstaal om bladeren en vuil tussen de planten uit te harken. Handig lang handvat met leren ophangkoordje. De platte tanden zijn gekozen om de bladeren bij elkaar te verzamelen. Ze blijven dan niet aan de tanden steken.
 
Productinformatie:
 
Materiaal: RVS en FSC houten steel
" Breedte blad: 13 cm
" Lengte blad: 26 cm
" Lengte steel: 32 cm
" Totale lengte: 58 cm
 
 
"
Toon alle Grondbewerking
Specificaties
sku LX-42147
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Geschenken gereedschap
Aantal per verpakking 1