Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Grondbewerking

Budding Tuinvorkje voor kinderen - Burgon en Ball

€14,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
 Waarom zou u uw (klein)kind aan slecht gereedschap laten wennen? Dit mooie vorkje op schaal is sterk, heeft afgeronde hoeken, een fijn houten handvatje en een leren vetertje om het netjes op te hangen.
Productinformatie:
Blad lengte 9 cm
" Blad breedte 6 cm
" Totale lengte 21 cm
" Materiaal gemaakt van koolstofstaal
"
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Budding Tuinvorkje voor kinderen - Burgon en Ball is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Budding Tuinvorkje voor kinderen - Burgon en Ball kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Budding Tuinvorkje voor kinderen - Burgon en Ball kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Budding Tuinvorkje voor kinderen - Burgon en Ball voor slechts € 14,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Grondbewerking
Specificaties
sku LX-54016
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Geschenken gereedschap
Aantal per verpakking 1