Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Manden

Klassieke Gevlochten Mand - Medium - Burgon en Ball

€41,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Gebaseerd op de originele "Royal Traditional Sussex Trug", maar in een wat eenvoudigere uitvoering. Wij vinden het een mooie "look-a-like".
Productinformatie:
Lengte: 40 cm
" Breedte: 23 cm
" Materiaal gemaakt van Watercipres
"
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Klassieke Gevlochten Mand - Medium - Burgon en Ball is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Klassieke Gevlochten Mand - Medium - Burgon en Ball kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Klassieke Gevlochten Mand - Medium - Burgon en Ball kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Klassieke Gevlochten Mand - Medium - Burgon en Ball voor slechts € 41,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Manden
Specificaties
sku LX-41111
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Geschenken
Aantal per verpakking 1