Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gardena Tuingereedschap

Voegenborstel M combisystem - Gardena

€17,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

Voegenborstel M combisystem - Gardena is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Voegenborstel M combisystem - Gardena kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Voegenborstel M combisystem - Gardena kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Voegenborstel M combisystem - Gardena voor slechts € 17,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Voor het schoonmaken van voegen in bestrating en randen van muren
De Gardena combisystem-voegenborstel M is uitermate geschikt voor het verwijderen van mos in bestratingsvoegen en aan muurkanten. De borstels zijn gemaakt van speciaal staal en ze hebben een schraaprand om ook hardnekkig vuil te kunnen verwijderen. Dat staat borg voor optimale resultaten en efficiënt werken. De voegenborstel is geschikt voor alle stelen van het Gardena combisystem, waarbij Gardena een steellengte van 130 of 150 cm adviseert, afhankelijk van uw lichaamslengte. De garantieperiode is 25 jaar.

Stevig
De Gardena combisystem-voegenborstel M heeft stevige borstels van speciaal steel en een schraaprand voor hardnekkig vuil. Gemaakt van hoogwaardig kunststof voor een grote stabiliteit en langdurig gebruik.
Toon alle Gardena Tuingereedschap
Specificaties
sku BJ-03605-20
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken gereedschap Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable