Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gardena Tuingereedschap

Bladhark verstelbaar combisystem - Gardena

€27,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

Bladhark verstelbaar combisystem - Gardena is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bladhark verstelbaar combisystem - Gardena kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bladhark verstelbaar combisystem - Gardena kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bladhark verstelbaar combisystem - Gardena voor slechts € 27,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Voor het bijeenharken van blad en grasresten
Een bladhark (ook grashark genoemd) is een mooie aanwinst voor uw collectie. Het is ideaal voor het opharken van vuil en bladeren tussen individuele planten en moeilijk te komen delen van de tuin. De Gardena combisystem kunststof verstelbare bladhark is ideaal voor het bijeenharken van bladeren, grasresten en ander tuinafval. De werkbreedte is eenvoudig instelbaar van 35 tot 52 cm, voor het bijeenharken van fijn of grof materiaal. De verstelbare bladhark is te gebruiken in combinatie met alle Gardena combisystem stelen. Gardena adviseert een lengte van 130 of 150 cm, afhankelijk van de lichaamslengte. De garantie bedraagt 25 jaar.

Robuust
De Gardena combisystem verstelbare bladhark is gemaakt van hoogwaardig kunststof.

Past op alle stelen
Gardena combisystem-gereedschappen passen op alle stelen van het Gardena combisystem. Of uw steel van hout of aluminium is gemaakt of een ontwerp heeft dat uw rug ontziet, dat is geheel aan u.

Rammelvrije verbinding
Schuif het combisystem gereedschap in de steel en draai deze vast met de vastzetschroef. Deze beproefde techniek zorgt voor een rammelvrije verbinding.

Verstelbaar
De afstand tussen de tanden is instelbaar met het oog op fijn of grof harken. Daarbij is een werkbreedte van 35 tot 52 cm mogelijk.
Toon alle Gardena Tuingereedschap
Specificaties
sku BJ-03099-20
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken gereedschap
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable