Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gardena Tuingereedschap

Aluminium steel 150 cm. combisystem - Gardena

€26,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable
Licht, maar degelijk - met een lengte van 150 cm
Met de Gardena combisystem-aluminium stelen kunnen alle combisystem-gereedschappen naar eigen goeddunken worden verlengd. Met een totale lengte van 150 cm zijn de stelen bijzonder licht en stevig, omdat ze van hoogwaardig aluminium zijn gemaakt. De steel ligt goed in de hand dankzij de geribbelde kunststof ommanteling. De vastzetschroef om het combisystem-gereedschap mee vast te zetten is op een dusdanige manier bevestigd dat je hem niet kunt verliezen. De garantieperiode is 25 jaar. Tip: voor werkzaamheden als trekken en schuiven moet een langere steel worden gebruikt, voor schoffelbewegingen is een kortere steel geschikter.

Veilige aansluiting
De grote, borgende vastzetschroef garandeert een trek- en torsievaste aansluiting van steel en gereedschap.

Licht en degelijk
De steel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dat maakt hem bijzonder licht en stevig tegelijk.

Prettig en antislip hanteren
De steel ligt goed in de hand dankzij de geribbelde kunststof ommanteling.

Voor alle combisystem gereedschappen
De aluminium steel is geschikt voor alle combisystem-gereedschappen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Aluminium steel 150 cm. combisystem - Gardena is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Aluminium steel 150 cm. combisystem - Gardena kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Aluminium steel 150 cm. combisystem - Gardena kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Aluminium steel 150 cm. combisystem - Gardena voor slechts € 26,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Gardena Tuingereedschap
Specificaties
sku BJ-03715-20
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken gereedschap
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable