Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Emmers

Emmer zink 8 Liter

€14,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1

Emmer zink 8 Liter is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Emmer zink 8 Liter kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Emmer zink 8 Liter kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Emmer zink 8 Liter voor slechts € 14,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Emmer zink met houten handvat.

Productinformatie:
* Materiaal: zink
* Hoogte: 25 cm
* Diameter: 26 cm
* Gewicht: 0.8 kg
* Inhoud: 8 liter

 

Toon alle Emmers
Specificaties
sku LX-28305
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken
Aantal per verpakking 1