Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Grondbewerking

SC Tuinschepje - Burgon en Ball

€24,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
 Handschepje van RVS met koperen ring en FSC beukenhouten heft. De achterkant staat omhoog om te voorkomen dat het zand aan de achterkant er weer afglijdt. In mooie cadeauverpakking met magneetsluiting.
Productinformatie:
Materiaal: RVS en beukenhout
" Lengte van het blad: 13 cm
" Breedte van het blad: 7.5 cm
" Lengte van steel: 12 cm
" Totale lengte: 27 cm
"
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

SC Tuinschepje - Burgon en Ball is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. SC Tuinschepje - Burgon en Ball kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

SC Tuinschepje - Burgon en Ball kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw SC Tuinschepje - Burgon en Ball voor slechts € 24,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Grondbewerking
Specificaties
sku LX-54101
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Geschenken gereedschap
Aantal per verpakking 1