Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Emmers

Sophie Conran UK Trug gegalvaniseerd

€29,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

Sophie Conran UK Trug gegalvaniseerd is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Sophie Conran UK Trug gegalvaniseerd kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Sophie Conran UK Trug gegalvaniseerd kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Sophie Conran UK Trug gegalvaniseerd voor slechts € 29,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Deze mooie trug is ideaal voor het bewaren en het in de tuin meenemen van tuingereedschappen. Elke trug is handgemaakt en verouderd om het zodoende een eigen karakter te geven. Handvat is gemaak van beukenhout.

Productinformatie:
* Lengte 33,5 cm
* Breedte 21 cm
* Diepte 13,5 cm
* Materiaal trug Gegalvaniseerd
* Materiaal handvat Beukenhout

Toon alle Emmers
Specificaties
sku LX-41110
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken Geschenken (Ook)-Voor in huis
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable