Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Manden

Sussex Trug Traditional maat 6 (51x28 cm)

€124,95
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

Sussex Trug Traditional maat 6 (51x28 cm) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Sussex Trug Traditional maat 6 (51x28 cm) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Sussex Trug Traditional maat 6 (51x28 cm) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Sussex Trug Traditional maat 6 (51x28 cm) voor slechts € 124,95 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Echt op z n Engels tuinieren doe je niet zonder een originele Sussex trug. Het ontwerp van dit ontzettend handige mandje van wilgen- en kastanje hout dateert uit de negentiende eeuw en is sindsdien gelukkig nooit veranderd. Met stempel en paraaf van de maker, uit het fabriekje dat al eeuwen aan het Britse Koningshuis levert.

Productinformatie:
* Lengte: 51 cm
* Breedte: 28 cm
* Materiaal: Wilgen en kastanje hout

Toon alle Manden
Specificaties
sku LX-41130
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken Geschenken
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable