Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Voederhuisjes

Pindafeeder metaal

€15,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1

Pindafeeder metaal is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Pindafeeder metaal kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Pindafeeder metaal kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Pindafeeder metaal voor slechts € 15,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Specificaties
sku TP-885056
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken dieren
Aantal per verpakking 1