Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Accessoires

Kixx Handschoen Zwart - maat 8 (damesmaat)

€5,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable
De KIXX Tuinhandschoen Bouncing Black is een prachtige tuinhandschoen uit de Collectie "Color Line" en is leverbaar in 3 maten: maat 8, maat 10 en maat 11. De kleur van deze handschoen is zwart.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Kixx Handschoen Zwart - maat 8 (damesmaat) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Kixx Handschoen Zwart - maat 8 (damesmaat) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Kixx Handschoen Zwart - maat 8 (damesmaat) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Kixx Handschoen Zwart - maat 8 (damesmaat) voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Accessoires
Specificaties
sku TP-900120
Levertijd 4D
Produkt Aanbiedingen Accessoires Huis-Tuin-Keuken gereedschap Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable