Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Nestkasten

Nestkast Tampa - Vogelbescherming

€14,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable

Nestkast Tampa - Vogelbescherming is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Nestkast Tampa - Vogelbescherming kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Nestkast Tampa - Vogelbescherming kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Nestkast Tampa - Vogelbescherming voor slechts € 14,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Nestkast Tampa - Vogelbescherming. Een nestkast zorgt voor veel leven in je tuin door vogelouders die aan- en uitvliegen voor hun jongen. Bijzonder aan deze nestkast Tampa van Vogelbescherming Nederland is de spiegel aan de binnenkant van de dakklep. Als je het dakje een beetje optilt kun je hiermee eenvoudig het nest observeren, zonder de vogels te storen. De invliegopening van 32 mm maakt het een geschikte woning voor mezen, mussen, bonte vliegenvangers en boomklevers. De voorkant kan eenvoudig worden geopend via een scharnier waardoor het nestkastje in het najaar makkelijk gereinigd kan worden.

Productinformatie:
  • Vogelbescherming Nestkast Tampa
  • Afmetingen: 21,5 cm (L) x 15 cm (B) x 30,5 cm (H)
  • Materiaal: FSC hout
  • Kleur: Bruin
  • Formaat: Ø 32 mm
  • Geschikt voor koolmees, boomklever, bonte vliegenvanger, huismus, ringmus en de gekraagde roodstaart

CJ Wildbird Foods is opgericht in 1987 en is sindsdien snel gegroeid. Het overgrote deel van de producten wordt in eigen fabrieken of productiefaciliteiten in Engeland, Nederland, Litouwen of China geproduceerd. De producten zijn innovatief en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. CJ Wildbird Foods werkt nauw samen met de Vogelbescherming in Nederland. Veel artikelen dragen dan ook het logo van de Vogelbescherming. Deze producten zijn allemaal vooraf getest op veiligheid, effectiviteit en duurzaamheid.
Toon alle Nestkasten
Specificaties
sku BJ-WL905610613
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken dieren Geschenken
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable