Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Nestkasten

Nestkast Little Rock - Vogelbescherming

€8,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable

Nestkast Little Rock - Vogelbescherming is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Nestkast Little Rock - Vogelbescherming kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Nestkast Little Rock - Vogelbescherming kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Nestkast Little Rock - Vogelbescherming voor slechts € 8,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Nestkast Little Rock - Vogelbescherming. Dit leuke nestkastje van Vogelbescherming Nederland zal de vogels in je tuin erg blij maken. Dit nestkastje biedt namelijk de perfecte schuil- en nestplaats voor kleine vogels. Door de kleine invliegopening van 26 mm is deze nestkast geschikt voor het winterkoninkje en kleine mezen. Het praktische model is makkelijk te openen en te reinigen.

Productinformatie:
  • Afmetingen: 12 cm (L) x 11 cm (B) x 22 cm (H)
  • Materiaal: FSC hout
  • Kleur: Bruin en groen
  • Formaat: Ø 26 mm
  • Geschikt voor het winterkoninkje, kleine mezen, pimpelmees, zwarte mees.

CJ Wildbird Foods is opgericht in 1987 en is sindsdien snel gegroeid. Het overgrote deel van de producten wordt in eigen fabrieken of productiefaciliteiten in Engeland, Nederland, Litouwen of China geproduceerd. De producten zijn innovatief en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. CJ Wildbird Foods werkt nauw samen met de Vogelbescherming in Nederland. Veel artikelen dragen dan ook het logo van de Vogelbescherming. Deze producten zijn allemaal vooraf getest op veiligheid, effectiviteit en duurzaamheid.
Toon alle Nestkasten
Specificaties
sku BJ-WL905311013
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken dieren Geschenken
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable