Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Winterbloeiende planten

Toverhazelaar Diane

€34,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hamamelis
Toverhazelaar (Hamamelis intermedia) 'Diane' is een rijkbloeiende toverhazelaar. Deze kleine boom groeit tot maximaal 4 meter hoog en is daarom ook zeer geschikt voor aanplant in kleine tuinen, het liefst op een zonnig plekje. De toverhazelaar bloeit in februari en maart met bruinrode, zoetgeurende bloemen. Het is een onderhoudsvriendelijke boom met veel sierwaarde.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Toverhazelaar Diane is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Toverhazelaar Diane kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Toverhazelaar Diane kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Toverhazelaar Diane voor slechts € 34,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Winterbloeiende planten
Specificaties
sku WFP-029
Levertijd 6D
Plantmaand februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november  
Kleur Rood  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten   Geurend   Groenblijvend   Winterbloeiers
Bloeimaand januari   februari  
Potmaat C3  
Planthoogte
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hamamelis