Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Vlinderstruik

Vlinderstruik Purple Emperor - Buddleja

€18,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Buddleja Davidii
De vlinderstruik 'Purple Emperor' (Buddleja) doet haar naam eer aan en is een zeer geliefde plant die veel bezocht wordt door vlinders. Deze populaire tuinplant is zeer onderhoudsvriendelijk en kan eenvoudig teruggesnoeid worden als hij te groot wordt.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Vlinderstruik Purple Emperor - Buddleja is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Vlinderstruik Purple Emperor - Buddleja kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Vlinderstruik Purple Emperor - Buddleja kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Vlinderstruik Purple Emperor - Buddleja voor slechts € 18,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Vlinderstruik
Specificaties
sku WFP-0172
Levertijd 6D
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Potmaat C3  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Geurend   Zomerbloeiers  
Kleur Paars  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Planthoogte
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Buddleja Davidii