Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Veronica

Struikveronica Variegata - Hebe Andersonii

€7,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hebe Andersonii
Hebe andersonii Variegata, of struikveronica, is wintergroen en heeft aantrekkelijke witgerande bladeren. Een aanwinst in de tuin. Bloeit van juni tot oktober met roze/paarse bloemen.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Struikveronica Variegata - Hebe Andersonii is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Struikveronica Variegata - Hebe Andersonii kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Struikveronica Variegata - Hebe Andersonii kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Struikveronica Variegata - Hebe Andersonii voor slechts € 7,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Veronica
Specificaties
sku WFP-0173
Levertijd 6D
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt plantenbak Bijen-Vlinders   Zomerbloeiers  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planthoogte
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Kleur Paars  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hebe Andersonii