Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Siergras
-23%

Lampenpoetsersgras Little Bunny - Pennisetum Alopecuroides (Driepack)

Nu met 23% korting

€12,99 €9,99

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Pennisetum alopecuroides
Lampenpoetsersgras Little Bunny - Pennisetum Alopecuroides. Siergrassen zorgen voor een mooie element in de tuin, geplant tussen vaste planten en heesters. En siergrassen ze zijn ook zeer onderhoudsvriendelijk. Lampepoetser gras Little Bunny is een decoratieve plant met mooie sierlijke graspluimen. Drie planten.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Lampenpoetsersgras Little Bunny - Pennisetum Alopecuroides (Driepack) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lampenpoetsersgras Little Bunny - Pennisetum Alopecuroides (Driepack) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lampenpoetsersgras Little Bunny - Pennisetum Alopecuroides (Driepack) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lampenpoetsersgras Little Bunny - Pennisetum Alopecuroides (Driepack) voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Siergras
Specificaties
sku A-1600-10827-3
Levertijd 4D
Kleur Wit  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Planthoogte 10 - 40 cm  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Groenblijvend   Bodembedekkers   Zomerbloeiers  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Pennisetum alopecuroides