Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Rhododendron

Rhododendron Scarlet Wonder

€13,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Rhododendron

Rhododendron Scarlet Wonder is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Rhododendron Scarlet Wonder kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Rhododendron Scarlet Wonder kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Rhododendron Scarlet Wonder voor slechts € 13,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Rhododendron Scarlet Wonder is een dwergrhododendron met een bijzonder rijke, donderrode bloei in het voorjaar. Deze soort is vanwege de compacte groei, ook ideaal voor kleine tuinen. Plant Rhododendron Scarlet Wonder in vochtige, zure grond, aterdoorlatend is  bemest de plant met speciale rhododendronmest in het voorjaar. Snoei de plant in juni om het in vorm te houden.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

Toon alle Rhododendron
Specificaties
sku WFP-0189
Levertijd 6D
Bloeimaand april   mei   juni  
Plantmaand februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Rood   Roze  
Produkt Vaste planten Groenblijvend   Bodembedekkers   Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 40 - 60 cm  
Planttype Andere
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Rhododendron