Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Lupine planten

Lupine Minarette - Lupinus

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Lupinus polyphyllus
Lupine 'Minarette' (Lupinus). Levendig gekleurd en zeer dankbare en klassieke tuinplanten. Lupines zullen nooit teleurstellen. Lupines zijn prachtige bloemborder planten. Mooi te combineren met andere tuinklassiekers, zoals rozen, tuingeraniums, stokrozen en riddersporen.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Lupine Minarette - Lupinus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lupine Minarette - Lupinus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lupine Minarette - Lupinus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lupine Minarette - Lupinus voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Lupine planten
Specificaties
sku A-1200-10680
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Bloeimaand mei   juni   juli  
Kleur Gemengd   Rood   Roze  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Potmaat P9  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Lupinen
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Lupinus polyphyllus