Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Heuchera

Purperklokje Palace Purple - Heuchera

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Heuchera Micrantha
Purperklokje 'Palace Purple' (Heuchera) is een prachtige vaste plant met decoratief blad en ijle wit/roze gekleurde bloemen van juni tot augustus. Heuchera is een uitstekende borderplant en bodembedekker. Ze groeien prima in schaduwrijke tuinen en het zijn ook prachtige potplanten. Daarnaast kunt u Heuchera ook zonder problemen onder bomen planten. Heuchera is dus met recht een veelzijdige en waardevolle tuinplant.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Purperklokje Palace Purple - Heuchera is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Purperklokje Palace Purple - Heuchera kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Purperklokje Palace Purple - Heuchera kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Purperklokje Palace Purple - Heuchera voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Heuchera
Specificaties
sku A-0800-10527-B
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Produkt Vaste planten   Groenblijvend   Bodembedekkers   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Standplaats volle schaduw   half schaduw  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Kleur Wit  
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Heuchera Micrantha