Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Helleborus planten

Helleborus Orientalis Pretty Ellen Spotted - Kerstroos / Lenteroos

€5,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Helleborus Orientalis
Helleborus Orientalis Pretty Ellen Spotted  - Kerstroos. Helleborus (Kerstroos / Lenteroos) is in Nederland bekend onder de naam nieskruid. Helleborus is geliefd bij tuiniers vanwege hun sierwaarde (schitterend blad en mooie bloemen) in de winter en vroege lente. Het is een fraaie wintergroene, bodem bedekkende plant die uitstekend groeit op schaduwrijke plekken of onder bomen.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Helleborus Orientalis Pretty Ellen Spotted - Kerstroos / Lenteroos is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Helleborus Orientalis Pretty Ellen Spotted - Kerstroos / Lenteroos kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Helleborus Orientalis Pretty Ellen Spotted - Kerstroos / Lenteroos kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Helleborus Orientalis Pretty Ellen Spotted - Kerstroos / Lenteroos voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Helleborus planten
Specificaties
sku A-0800-10493
Levertijd 4D
Kleur Bruinrood   Rood   Wit  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november  
Produkt Aanbiedingen Vaste planten   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Groenblijvend   Winterbloeiers Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand februari   maart   april  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Helleborus
Planthoogte 10 - 40 cm   40 - 60 cm  
Potmaat P9  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Helleborus Orientalis