Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gipskruid planten
Uitverkocht

Gipskruid Paniculata

Nu met 60% korting

€14,99 €5,99

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Gypsophila
Uitverkocht
Zonminnende Gypsophila, beter bekend als Gipskruid, is een typisch onderhoudsvriendelijke tuinplant waar iedereen van houdt. Gipskruid gedijt zelfs prima in arme, zandachtige grond en zijn geweldige border vullers. Natuurlijk is gipskruid ook bekend omdat het fantastische snij  en droogbloemen zijn.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Gipskruid Paniculata is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Gipskruid Paniculata kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Gipskruid Paniculata kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Gipskruid Paniculata voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Gipskruid planten
Specificaties
sku 6250-F-97684
Levertijd 2D
Planttype Vaste planten-tuinklaar Gypsophila
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Bodembedekkers   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Potmaat Wortelstok  
Kleur Wit  
Plantmaand maart   april   mei  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Gypsophila