Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gypsophila

Gipskruid Covent Garden - Gypsophila

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1000
Latijnse naam Gypsophila elegans

Gipskruid Covent Garden - Gypsophila is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Gipskruid Covent Garden - Gypsophila kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Gipskruid Covent Garden - Gypsophila kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Gipskruid Covent Garden - Gypsophila voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Gipskruid Covent Garden - Gypsophila. Gipskruid is een goede snij- en droogbloem. Staat bijzonder mooi in boeketten. Kan al vrij vroeg gezaaid worden omdat het goed bestand is tegen kou. Verlangt wel het liefst een niet te vochtige, kalkrijke grond. Houd bij voorzaaien de aangegeven afstanden aan als de planten groot genoeg zijn om uit te planten. Sluis Garden zaden.
Toon alle Gypsophila
Specificaties
sku SL8555
Levertijd 1D
Planttype Bloemzaden Gypsophila
Kleur Wit  
Produkt zaden Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand april   mei  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 1000
Latijnse naam Gypsophila elegans