Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gypsophila
-32%

Bruidssluier White Design - Gypsophila

€1,49

Normale prijs: €2,19

Je bespaart 32%

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 300
Latijnse naam Gypsophila paniculata

Bruidssluier White Design - Gypsophila is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bruidssluier White Design - Gypsophila kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bruidssluier White Design - Gypsophila kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bruidssluier White Design - Gypsophila voor slechts € 1,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een vaste plant met fijne stengels en klein, donkergroen blad. Kleine witte voorjaarsbloempjes, die door hun sluierachtige bloeiwijze voor een prachtig effect zorgen. Het zijn dan ook leuke, luchtige vulbloemen voor boeketten. Voorkeur voor kalkhoudende, goed doorlatende grond. Afdekken in de winter is raadzaam. Prima snij- en droogbloem. Bloeit in het 2e jaar.
Toon alle Gypsophila
Specificaties
sku SL5510
Levertijd 1D
Kleur Wit  
Plantmaand juni   juli  
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Produkt zaden Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Bodembedekkers   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planttype Bloemen
Planthoogte
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 300
Latijnse naam Gypsophila paniculata