Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Geranium planten

Ooievaarsbek Ingwersen's Variety - Geranium macrorrhizum

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Geranium macrorrhizum
Ooievaarsbek 'Ingwersen's Variety' (Geranium macrorrhizum) is een prachtige en zeer populaire Ooievaarsbek (Tuingeranium) met fraai blad en lichtroze bloemen. Tuingeraniums zijn onmisbare tuinplanten die weinig introductie nodig hebben. Het zijn uitstekende bodembedekkers met sierlijk blad en mooie delicate bloemen. Tuingeraniums zijn prachtige, rijkbloeiende, winterharde vaste planten die in geen enkele tuin mogen ontbreken. 

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Ooievaarsbek Ingwersen's Variety - Geranium macrorrhizum is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Ooievaarsbek Ingwersen's Variety - Geranium macrorrhizum kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Ooievaarsbek Ingwersen's Variety - Geranium macrorrhizum kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Ooievaarsbek Ingwersen's Variety - Geranium macrorrhizum voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Geranium planten
Specificaties
sku A-0700-10430
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Geurend   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Planttype Geranium
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Kleur Roze  
Potmaat P9  
Bloeimaand juni   juli  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Geranium macrorrhizum