Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Datura

Engelentrompet Rood - Brugmansia (Potplant)

€6,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Brugmansia

Engelentrompet Rood - Brugmansia (Potplant) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Engelentrompet Rood - Brugmansia (Potplant) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Engelentrompet Rood - Brugmansia (Potplant) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Engelentrompet Rood - Brugmansia (Potplant) voor slechts € 6,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Engelentrompet (Brugmansia) is een prachtige tropische schoonheid. Het zijn echte kuipplanten die uitgroeien tot kleine bomen. Brugmansia kunnen eenvoudig vermeerderd door stekken. Deze soort heeft schitterende en zeer geurige roodgekleurde trompetvormige bloemen. Tijdens het groeiseizoen goed water geven en tenminste één keer per week bemesten voor een gezonde groei. In de winter vorstvrij laten overwinteren. Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Datura
Specificaties
sku 900-670003
Levertijd 4D
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Kleur Oranje  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand maart   april   mei  
Produkt Aanbiedingen Vaste planten Bijen-Vlinders   Geurend   (Ook)-Voor in huis Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planthoogte
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Brugmansia