Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Lavas zaden

Lavas, Maggiplant EKO - Levisticum Officinalis

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 130
Latijnse naam Levisticum officinale

Lavas, Maggiplant EKO - Levisticum Officinalis is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lavas, Maggiplant EKO - Levisticum Officinalis kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lavas, Maggiplant EKO - Levisticum Officinalis kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lavas, Maggiplant EKO - Levisticum Officinalis voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Lavas, Maggiplant EKO - Levisticum Officinalis. Biologisch geteelde zaden. De verse blaadjes geven een pittige selderij-smaak aan soep, saus, roereieren, spinazie, wortelen en aardappelen. Versnipperd geeft het aan salades een fijne aromatische en pittige smaak. Bij rund- en lamsvlees is lavas een belangrijke smaakmaker en bovendien zijn deze gerechten dan beter verteerbaar. Zaai lavas onder glas in een zaaibakje. De ontkieming is nogal onregelmatig, dus gooi het zaaimedium niet te snel weg. Sluis Garden zaden.

Biologisch geteelde zaden * Dit zaad is geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productie methode, welke is vastgelegd en gecontroleerd door de stichting SKAL  nummer 026035 / NL-BIO-01
Toon alle Lavas zaden
Specificaties
sku SL2116
Levertijd 1D
Produkt Moestuin Biologische-Ecologische zaden zaden Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen  
Plantmaand mei   juni   juli  
Planthoogte
Planttype Kruiden Groentenzaden
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 130
Latijnse naam Levisticum officinale