Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Kruiden Planten

Citroenmelisse (Potplant)

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Melissa officinalis

Citroenmelisse (Potplant) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Citroenmelisse (Potplant) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Citroenmelisse (Potplant) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Citroenmelisse (Potplant) voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Citroenmelisse werd medicinaal al tweeduizend jaar geleden door de Grieken gebruikt en is vernoemd naar de honingbij (Melissa in het Grieks). Een echte bijenplant, waarbij het blad bij kneuzing een zacht citroenachtige geur afgeeft en ook de smaak op citroen lijkt. Heerlijk in thee en o.a. vis en salades. Bij voorkeur vers blad gebruiken. Doet het uitstekend in potten of kuipen.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 
Toon alle Kruiden Planten
Specificaties
sku A-1300-10715
Levertijd 4D
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Geurend   Bodembedekkers   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Potmaat P9  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Planttype Kruiden Groentenzaden Groenten
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Melissa officinalis