Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Groenbemester

Groenbemester Phacelia / 100gr - 100 m2

€9,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 50000
Latijnse naam Phacelia Tanacetifolia

Groenbemester Phacelia / 100gr - 100 m2 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Groenbemester Phacelia / 100gr - 100 m2 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Groenbemester Phacelia / 100gr - 100 m2 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Groenbemester Phacelia / 100gr - 100 m2 voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Bloemen als groenbemester.

Phacelia heeft sterk geparfumeerde bloemen en staat ook bekend als bijenplant . Phacelia is geschikt voor alle grondsoorten en is een snelle bodembedekker. Geeft veel organisch stof dat wordt omgezet in voedingrijke humus. Phacelia is niet winterhard en vriest bij het begin van de winter af. Het is dan makkelijk onder te spitten. Zaaitijd: april tot eind augustus. Zaaidiepte ca. 1 cm. Afstand tussen de rijen: 20 cm. Hoogte: 70 cm. 100 gram is geschikt voor 100m2.
Toon alle Groenbemester
Specificaties
sku TP-881525
Levertijd 1D
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Groentenzaden Groenten
Produkt Moestuin zaden Bemesting en bestrijding Bijen-Vlinders   Bodembedekkers   Zomerbloeiers
Plantmaand april   mei   juni   juli   augustus  
Kleur Paars  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Planthoogte
Aantal per verpakking 50000
Latijnse naam Phacelia Tanacetifolia