Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Groenbemester

Groenbemester Mosterd / 140gr - 140 m2

€9,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 21000
Latijnse naam Sinapis Alba

Groenbemester Mosterd / 140gr - 140 m2 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Groenbemester Mosterd / 140gr - 140 m2 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Groenbemester Mosterd / 140gr - 140 m2 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Groenbemester Mosterd / 140gr - 140 m2 voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Bloemen als groenbemester

Mosterd is een snelle bodembedekker die in 6-8 weken de grond wel tot 70 cm. diep kan doorwortelen. Zaaien: maart  september. Indien de mosterd in het voorjaar wordt gezaaid geeft het in de zomer kleine gele bloemen. De plant heeft een penwortel en kan de grond vrij diep doorwortelen. Als groenbemester kan men het beste in augustus-september zaaien. Grond voor het zaaien goed los maken. Regelafstand is 20 cm. en de zaaidiepte is ca. 2 cm. Hoogte: 80 cm. 140 gram is geschikt voor 140 m2. Om het doorspitten te vergemakkelijken moet men eerst het gewas maaien. Mosterd neemt gemakkelijk stikstof op en dit, na het doorspitten, weer snel vrijgeeft voor een volgend gewas.
Toon alle Groenbemester
Specificaties
sku TP-881502
Levertijd 1D
Plantmaand maart   april   mei   juni   juli   augustus   september  
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus   september   oktober  
Produkt Moestuin zaden Bemesting en bestrijding Bijen-Vlinders   Bodembedekkers   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte
Kleur Geel  
Planttype Groentenzaden Groenten
Aantal per verpakking 21000
Latijnse naam Sinapis Alba