Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Mosterdzaden

Bladmosterd Red Giant EKO

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 350
Latijnse naam Brassica juncea, var. integrifolia

Bladmosterd Red Giant EKO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bladmosterd Red Giant EKO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bladmosterd Red Giant EKO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bladmosterd Red Giant EKO voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Biologisch geteelde zaden. Kan rauw in salades, gekookt als spinazie en als roerbakgroente gegeten worden. Zaaien onder glas of in de vollegrond. Kan goed tegen enige kou. Na opkomst uitdunnen op de aangegeven afstanden. Zorg voor een goede basisbemesting en geef regelmatig water. Geschikt voor alle grondsoorten. Oogsten als de plant 15 - 25 cm hoog is. Des te groter de plant, des te sterker de smaak. Giant Red misstaat ook niet in de siertuin.
Toon alle Mosterdzaden
Specificaties
sku SL0206
Levertijd 1D
Plantmaand mei   juni   juli   augustus  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Produkt Moestuin Biologische-Ecologische zaden zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Aantal per verpakking 350
Latijnse naam Brassica juncea, var. integrifolia