Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Stokbonen zaden

Stokslaboon Cobra

€4,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Phaseolus vulgaris

Stokslaboon Cobra is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Stokslaboon Cobra kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Stokslaboon Cobra kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Stokslaboon Cobra voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Verbeterde Westlandse. 20 cm lange, donkergroene en vlezige sperziebonen, hangend in trossen van 4-5 stuks. Zeer vroege, krachtige planten, opvallend smaakvol, zeer resistent en zwartzadig. Voor een vroege oogst onder glas zaaien of alvast in potjes voorzaaien. Bonen houden van warmte en teveel wind en nachtvorst zijn zeer schadelijk. Zaaien of uitplanten ná half mei in de vollegrond. Stokken dakvormig plaatsen en bij elke stok ca. 5 zaden planten en de planten later omhoog begeleiden.
Toon alle Stokbonen zaden
Specificaties
sku SL3170
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Plantmaand maart   april   mei   juni   juli  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planttype Groente
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Phaseolus vulgaris