Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Stokbonen zaden

Stoksnijboon Algarve

€4,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Phaseolus vulgaris
Zeer goed resistent ras met weinig vlies in de 25 cm lange, platte en brede peulen zonder draad. Kleur peul is lichtgroen. Algarve is wat vroeger dan de bekende Helda. Voor een vroege oogst onder glas zaaien of alvast in potjes voorzaaien. Bonen houden van warmte en teveel wind en nachtvorst zijn zeer schadelijk. Zaaien of uitplanten ná half mei in de vollegrond. Stokken dakvormig plaatsen en bij elke stok ca. 5 zaden planten en de planten later omhoog begeleiden.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Stoksnijboon Algarve is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Stoksnijboon Algarve kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Stoksnijboon Algarve kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Stoksnijboon Algarve voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Stokbonen zaden
Specificaties
sku SL3190
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Planttype Groente
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand mei   juni   juli  
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Phaseolus vulgaris