Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bonen zaden

Soja boon Fiskeby V

€4,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 85
Latijnse naam Glycine max.
Sojaboon Fiskeby Edamame  is een soort wat goed in ons koelere klimaat geteeld kan worden. De teelt lijkt op de teelt van bonen. Hoogte ca. 50 cm, houdt van veel zon en een warme temperatuur. De zaden een aantal uur laten voorweken, voorzaaien op warmte en in koude kas of een beschutte plek buiten uitplanten. Uitplanten na half mei vanwege nachtvorst. De peulen kort blancheren in kokend water en pellen. Rauw zijn ze overigens ook lekker. Van sojabonen eet je alleen de erwten in de peulen. Prima vleesvervanger.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Soja boon Fiskeby V is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Soja boon Fiskeby V kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Soja boon Fiskeby V kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Soja boon Fiskeby V voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Bonen zaden
Specificaties
sku SL0231
Levertijd 1D
Plantmaand juni   juli  
Plantmaand onder Glas April Mei
Planttype Groentenzaden Groenten
Bloeimaand juli   augustus   september  
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers  
Aantal per verpakking 85
Latijnse naam Glycine max.