Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tuinbonen zaden

Tuinboon Witkiem Vroma

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 40
Latijnse naam Phaseolus vulgaris

Tuinboon Witkiem Vroma is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tuinboon Witkiem Vroma kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tuinboon Witkiem Vroma kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tuinboon Witkiem Vroma voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Verbeterde Witkiem met een zeer gelijkmatige zetting. Gezond, zeer vroeg en grote oogst. Bontbloeiend, bruinkokend, waardoor men die duidelijke tuinboonsmaak krijgt. Jonge tuinbonen zijn het lekkerst. Bij vorming van de onderste peulen, de top uit de plant breken om luisaantasting te beperken. Voorzaaien onder glas in potjes voor een vroege oogst. In de vollegrond zaaien voor latere oogst op regels van 40 cm met om de 10 cm een boon. Planten zijn goed bestand tegen kou. Het is een stamboon, dus ondersteuning is niet nodig.
Toon alle Tuinbonen zaden
Specificaties
sku SL3235
Levertijd 1D
Plantmaand februari   maart   april   mei  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Plantmaand onder Glas Februari Maart
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planttype Groente
Aantal per verpakking 40
Latijnse naam Phaseolus vulgaris